Hirdetés
. Hirdetés

ScaleZone: új startupgyorsító indul a Technopolis Innovation Center vezetésével

|

Nemzetközi cégek fogtak össze a Technopolis irányításával a ScaleZone program keretében, hogy segítsék a növekedésben az arra érdemes induló vállalkozásokat.

Hirdetés

Sajtóeseményen jelentették ma be a társulás résztvevői, hogy elindítják a ScaleZone programot, amelynek célja, hogy elősegítse az innovatív ötletek és az azokat hasznosítani tudó nagyvállalatok egymásra találását, és hogy a startupok nemzetközileg elfogadott referenciákhoz jussanak és ügyfelekre találjanak.

Hirdetés

A ScaleZone program megteremtését a elindítását Technopolis kezdeményezte, amely a világ egyik legjelentősebb akcelerátorának a Plug and Play Tech Centernek a helyi képviselője (ez utóbbi több mint száz globális vállalati partnerrel dolgozik együtt). A ScaleZone-társulásban a technológiai és menedzsment partner az IBM, amellyel a Technopolis negyedévente legalább egy új, úgynevezett akcelerációs programot kíván indítani különböző üzleti területeken. Az első két programot az egészség és fitness, valamint az utazás és turizmus témákban hirdetik meg.

Elindult a ScaleZone a Technopolis irányításával

A programra jelentkezőket a pénzügy, finanszírozás terén Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, a K&H csoport segíti, amely a régió egyik legfontosabb szereplőjéhez, a világszerte jelenlévő KBC-csoport hálózatához tartozik. Hazánk legnagyobb, a teljes infokommunikációs spektrumot lefedő szolgáltató vállalata, a T-Systems Magyarország Zrt., a Deutsche Telekom és a T-Systems International-csoport tagja is a társulás tagja, a maga nagysugarú nemzetközi hatókörével. A nagy négy nemzetközi tanácsadó cég közül a KPMG helyi vállalata ugyancsak csatlakozott a kezdeményezéshez, hogy mentorálási szolgáltatásokkal álljon a programban résztvevők számára. A program együttműködő partnere a SELECTUSA is, amely a résztvevőket az esetleges tengeren túli terjeszkedésben és az ottani üzleti partnerekkel való kapcsolatok építésében támogathatja.

Mindegyik partner képviseltette magát a ScaleZone sajtóeseményen, a SELECTUSA kivételével, amely - egyes feltételezések szerint - kerüli most a nyilvánosságot, hogy ne kényszerüljön a Microsofttal kapcsolatosan megjelent cikkek kommentálására.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.