Hirdetés
. Hirdetés

Second Life rivális a Google-től?

|

A feltételezések alapjául egy, a Google-lel jó kapcsolatban lévő arizonai egyetem hallgatóihoz eljuttatott kérdőív szolgál.

Hirdetés

Az Arizona State University (ASU) hallgatói tegnap egy kérdőivet kaptak, amelynek bevezetője azt írja: a hallgatók egy olyan terméket tesztelhetnek, amelyet idén fog kiadni egy "nagy internetes cég", és amelyben nagy hangsúlyt kap a 3D modellezés, a játékok és avatarok is. A kérdőív további részeiben rákérdeznek továbbá a hallgatók netezési szokásaira: milyen szociális hálókban szerepelnek (pl. MySpace), illetve van-e Gmail-fiókjuk. A kérdőíven szereplő "elképzelt" szociális hálózat a "My World" (Az én világom) nevet viselte.

Az ASU eddig is sikeresen és szorosan működött együtt a Google-lal, például az egyetem tesztelte először a Google Apps-t, a kampusz pedig teljles 3D-modellel szerepel a Google Earth-ben. Korántsem elképzelhetetlen tehát, hogy az ASU-n tesztelni a Google valamely új termékét, a kérdés tehát inkább az, hogy mi is lesz ez a termék, nem pedig az, hogy létezik-e egyáltalán.

A Google és a való világ - folytatás a PC World oldalán
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.