Hirdetés
. Hirdetés

SecWorld 2020: virtuális konferencia

|

A veszélyhelyzet a SecWorld konferenciát is érinti.

Hirdetés

Hirdetés

Tekintettel a járványhelyzetre lapunk kiadója úgy döntött, hogy az április 29-én megrendezni tervezett SecWorld 2020 konferenciát vendégeink és előadóink egészségére tekintettel és a hazai és nemzetközi ajánlásokat figyelembe véve későbbi időpontban rendezi meg. Ugyanakkor meggyőződésünk, hogy a digitalizáció, az infokommunikációs technológiák szerepe a lehetséges korlátozó intézkedések miatt a következő időszakban fel fog értékelődni. Az online munkavégzés, online kapcsolattartás és a produktivitást növelő, megőrző technológiák bevezetése és használata elengedhetetlen lesz minden vállalat sikeres működéséhez.


A Computerworld küldetése, hogy az infokommunikációs szakembereket, gazdasági döntéshozókat a versenyképességük erősítését, stabil működését szolgáló ismeretek átadásával támogassa. Ennek megfelelően a SecWorld konferencia új, innovatív, virtuális változatát április hónapban megtartjuk, kihasználva és bemutatva a távkommunikációs, kollaborációs és virtuálisvalóság-technológiákat, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a hazai vállalatok a gazdasági és szakmai kihívásokkal teli következő időszakban is biztonságosan működhessenek.

Hamarosan bővebb információkkal jelentkezünk.

Köszönettel,

a Computerworld csapata

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.