Hirdetés
. Hirdetés

sEPRa – intelligencia a vállalkozásnak

|

Vitathatatlan, hogy a digitalizáció teljesen beépült a mindennapjainkba. Egyre okosabb eszközökkel vesszük körül magunkat az okostelefontól kezdve az okosházig, sőt már az autónk is önállóan tartja a sávot, a távolságot, figyeli a táblákat, parkol, és szól, ha úgy látja, pihenőre van szükségünk.

Hirdetés

Hirdetés

De mi a helyzet a vállalkozásunkkal? Üzleti döntéseink meghozatalához is intelligens rendszereket hívhatunk segítségül, egy modern vállalatirányítási rendszer erre már számos lehetőséget ad.

Intelligensnek akkor nevezheti magát a vállalkozás, ha munkatársai és partnerei is modern, integrált rendszerben működnek együtt, döntéseiket pontos és hiteles adatok, elemzések alapján hozzák meg. Jó hír, hogy ehhez nincs szükség robotok, mesterséges intelligencia bevezetésére, egy jó ERP-megoldás - mint például a PROGEN Kft. sERPa integrált vállalatirányítási rendszere - biztosítja ezeket az adatokat. Valós időben, grafikus megjelenítéssel, akár mobileszközön is. A felépített munkafolyamatok mentén a kollégákat beépített automatizmusok mellett jóváhagyási rendszer támogatja feladataik ellátásában. A partnereknek pedig a sERPa rendszer részét képező, abba integrált Partnerközpont ad intelligens kommunikációs csatornát, amelyen többek között leadhatják rendeléseiket, egyeztethetik folyószámláikat és üzeneteket küldhetnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.