Hirdetés
. Hirdetés

Sikeres pénzügyi évet zárt az Oracle

|

Sikeresen zárta 2006 május végén pénzügyi évét az Oracle Hungary, a vállalati szoftverek konszolidálódó piacának a cég egyértelmű nyertese.

Hirdetés

A magyar leányvállalat bevétele két és félszeresére nőtt, ha ehhez hozzászámoljuk az év során megvásárolt cégek forgalmát, akkor a növekedés háromszoros - ismertette Füzes Péter ügyvezető igazgató. Az üzleti alkalmazások területén húsz új ügyfelet szereztek az elmúlt pénzügyi évben, és Füzes Péter szavaival élve úgy érzik, reális alternatívát jelentenek ezen a területen. A cél itt is elérni a piacvezetői pozíciót. Az adatbázisok területén már megszerzett első helyet megerősítette a cég.

Füzes Péter szerint a vállalatok számára az adatbázis létfontosságú, szinte vállalati közmű szerepét tölti be. Az adatbázisok feldolgozásából elérhető versenyelőny különbözteti meg a cégeket, az Oracle érezhető bevételnövekedést ért le a többletfunkciókat nyújtó komponensek értékesítéséből. A kis- és középvállalkozások számára másfélszeres bevételnövekedést értek el, ez a terület a következő pénzügyi évben is fontos a cég számára. A lezárt évben 25 százalékkal nőtt meg az Oracle partnereinek száma, jelenleg mintegy kátszázan vannak. Az Oracle bevételei több mint fele a partnereken keresztül folyik be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.