Hirdetés
. Hirdetés

Sokat vár az idei évtől a Samsung

|

200 milliónál is több okostelefon eladásával számol a gyártó.

Hirdetés

J. K. Shin, a Samsung Mobile elnöke nemrégiben elárulta, hogy számításaik szerint idén 200 milliónál is több okostelefont sikerülhet világszerte értékesíteniük, reményeik szerint piaci részesedésüket ezzel 21,1-ről 23 százalékra növelve. A dél-koreai cég tavaly összesen 300 millió mobilt adott el, ám azt nem hozták nyilvánosságra a vállalat sajtósai, hogy ebből pontosan mennyi volt smartphone.


Megemlítendő, hogy a Galaxy S III jóval a bemutatása előtt nem csak a fogyasztókat, hanem a szolgáltatókat is lázba hozta: a készülék az elkövetkező hetekben világszerte 296 operátornál válik majd elérhetővé, vélhetően jelentősen többnél, mint a körülbelül egy éve piacra került, 20 millió feletti eladási mutatóval büszkélkedő elődje.


Természetesen tavalyi gyakorlatával megegyező módon a Samsung idén is minden árkategóriában újított vagy újítani fog, az eladásaik oroszlánrészét minden bizonnyal továbbra is a megfizethető tarifacsomaggal szinte ingyen elvihető termékeik fogják képezni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.