Hirdetés
. Hirdetés

Sportos IT cégek

|

Idén nyáron is rengeteg olyan sporteseményt rendeztek, amelynek lebonyolításában valamilyen módon informatikai cégek is szerepet vállaltak.

Hirdetés

A HP Magyarország nagy értékű informatikai eszközökkel támogatta az idei Úszó Európa-bajnokságot. A vállalat kétéves szerződést kötött a Magyar Úszó Szövetséggel, amelynek keretében a cég informatikai támogatást nyújt a szervezet számára.

A 2005. évi Ifjúsági, és a mostani 2006. évi, 28. Felnőtt Úszó-, Műugró-, Nyíltvízi és Szinkronúszó Európa-bajnokságot ennek a szerződésnek a keretében szponzorálta a cég. Emellett a vállalat Nyomtatás és Képalkotás Üzletága nagyértékű nyomtatási eszközökkel támogatta az idei Öttusa Európa-bajnokságot. A HP egy olyan nagyteljesítményű nyomtatási eszközt bocsátott a tudósítók, a versenybírók, a versenyzők és nem utolsó sorban a közönség rendelkezésére, amelynek segítségével nemcsak a rajtlistát, a pillanatnyi állást, a számok között elkészített nyilatkozatokat lehetett figyelemmel kísérni, hanem az este beköszöntével a nap folyamán elkészített képsorozatból készült fotókrónikát is meg tudták csodálni a nézők.

A Vonalkód Rendszerház Kft. különféle kézi és asztali vonalkód olvasókat bocsátott a Magyar Kajak-Kenu Szövetség rendelkezésére az augusztus 17-20. között megrendezésre kerülő 35. Síkvizi Kajak-Kenu Világbajnokság idejére. A szervezők komoly informatikai háttérrel biztosítják a több ezer résztvevő akkreditációját, illetve étkezéseik nyilvántartását, nyomonkövetését. A pontos és gyors adatösszerendeléshez, azonosításhoz és ellenőrzéshez volt szükség a különféle kézi és asztali vonalkód olvasókra. A Vonalkód Rendszerház elkötelezett híve a sportnak, évek óta támogat kisebb-nagyobb sporteseményeket, legyen az akár rally futam, vitorlás vagy kajak-kenu világbajnokság.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.