Hirdetés
. Hirdetés

SSD adatközpontokba

|

A Kingston Digital bemutatta a Data Center 400 (DC400) SSD-t, a legújabb nagyvállalati mozgóalkatrész nélküli meghajtót.

Hirdetés

A DC400 egy belépőszintű üzleti megoldás, amelyet kifejezetten adatközponti használatra, ezen belül különösen azok számára tervezték, akik szeretnék régi rendszerüket gyökeresen megváltoztatni (rip-and-replace). A meghajtó ideális nagy olvasási sebességet igénylő tevékenységekhez, például rendszerbetöltéshez, webes kiszolgálókhoz, alacsony adatsebességű operatív adatbázisokhoz és elemzésekhez - különösen az adatközpontok vegyes munkaterhelései esetében, ahol fontos az élettartam és a megbízhatóság.

Az adatközponti üzemeltetők a DC400 SSD kibővített DRAM-gyorsítótárával magasan tartható az IOPS, így megnövelhetik az olvasási és írási feladatok teljesítményét. Emellett a finomhangolható kapacitáskihasználtság javítja a teljesítményt és az élettartamot, ami különösen fontos az adatközpontok esetében. A nagyvállalati kategóriás firmware csökkenti a késleltetést, és folyamatosan alacsony adathozzáférési időt biztosít a munkaterhelések esetében. Az üzleti szintű megbízhatóság magában foglalja az adatok teljes körű védelmét és a firmware-alapú áramkimaradás elleni védelmet ("pFAIL") is.

 

 

A DC400 SSD 400 GB-os, 480 GB-os, 800 GB-os és 960 GB-os kapacitással kapható. A 400 GB-os és 800 GB-os változat teljesítményoptimalizált, azaz magasabb IOPS-értékkel rendelkeznek az  alkalmazásteljesítmény növelése és az alacsonyabb tárolási késleltetés érdekében. A meghajtóhoz 5 éves jótállás2 és ingyenes, napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.