Hirdetés
. Hirdetés

Startup Weekend Magyarországon

|

Először rendezik meg hazánkban a Startup Weekendet márciusban.

Hirdetés

Ez egy olyan 54 órás rendezvény lesz, ahol a programozókból, designerekből, vállalkozásfejlesztőkből és marketingesekből frissen formálódott teameknek mindössze egyetlen hétvége áll a rendelkezésére,
hogy egy alapötletből kiindulva felépítsenek egy életképes vállalkozást.

A Startup Weekend résztvevői az első nap, péntek este ismertetik az ötleteiket. Megszavazzák a legjobbakat, majd a megvalósításukra csapatokat formálnak. A tapasztalatok szerint az ideális teamet
körülbelül 3 fejlesztő és 1-1 designer, marketinges és project manager alkotja.

A valódi munka szombaton kezdődik, amikor a csapatok elkezdik felépíteni a vállalkozásukat. Az eredményt vasárnap este prezentálják a többi résztvevőnek és a megjelent befektetőknek.

A rendezvény célja a szakmai kapcsolatépítésen túl életképes vállalkozások létrehozása. A külföldi tapasztalatok szerint a hétvégén összerakott projecteknek körülbelül a harmada él tovább cégként. Ez eddig több mint 200 új vállalkozást jelent.

A Startup Weekend non-profit kezdeményezésként 3 évvel ezelőtt indult el Seattle-ből, azóta több száz rendezvényt tartottak világszerte.

Időpont: 2011. március 11-13.
Helyszín: Millenáris irodaház, Randstad iroda, 1024, Budapest, Lővőház utca 39.

Előregisztráció: január 20 - február 5.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.