Hirdetés
. Hirdetés

Steve Jobs visszatér az Apple-höz

|

Az Apple elnök-vezérigazgatója, Steve Jobs és hat hónapos betegszabadság és májátültetés után tér vissza a céghez - egyelőre részmunkaidőben.

Hirdetés

Az 54 éves Steve Jobs, aki a legfrissebb hek szerint májátültetésen esett át, június végén fog visszatérni pozíciójába. Az Apple nem kommentálta az értesülést, de az új generációs iPhone értékesítési számairól szóló sajtóközleményben már Jobs szavait idézi. Számos blog arról számolt be, hogy az Apple társalapítóját látták a cégnél a Szilícium Völgyben, Cupertinóban. Jobsnál még 2004-ben diagnosztizáltak hasnyálmirigy-rákot. Tavaly, amikor az Apple egyik eseményén megjelenő Jobs láthatóan nagyon rossz bőrben volt, fellángoltak a pletykák arról, hogy a rák visszatért. Januárban Jobs bejelentette, hogy a hormonháztartásának felborulása miatt kezelik. Egy héttel később e-mailt küldött az alkalmazottainak, mely szerint egészségi problémái súlyosabbak voltak, mint amilyennek elsőre tűntek, ezért hat hónapos betegszabadsága megy.

A múlt hét végén a Wall Street Journal arról írt, hogy Jobsnál májátültetést végeztek két hónappal ezelőtt, de az Apple nem nyilatkozott az ügyben. Elemzők azt jósolják, hogy Jobs részmunkaidőben marad a cég ügyvezetője, és idővel az elnöki pozíciót foglalja majd el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.