Hirdetés
. Hirdetés

Stratégiai megállapodást írt alá a Corvinus és az ExxonMobil

|

Az együttműködés alapján a vállalat mentorálással egybekötött szakmai gyakorlati lehetőségeket kínál a hallgatóknak.

Hirdetés

Stratégiai megállapodást kötött a Budapesti Corvinus Egyetem és az ExxonMobil (EM) Hungary Kft. A gazdasági egyetem és az energiaipari cég magyarországi leányvállalata együttműködésének fő célja, hogy a kölcsönös fejlődés érdekében szorosabbra fűzzék az oktatás-kutatás, valamint a gazdasági szféra kapcsolatát.

A kooperációnak köszönhetően az EM Hungary hozzájárul az oktatás gyakorlatorientáltságához: szenior menedzserei rendszeresen tartanak majd szakmai előadásokat, szemináriumokat saját vállalati tapasztalataikról, iparági példákról. A hallgatók a tavaszi félévtől olyan projektmunkákban is részt vehetnek, amely az EM Hungary működésére épül.

Az együttműködés alapján a vállalat mentorálással egybekötött szakmai gyakorlati lehetőségeket is kínál a hallgatóknak arra, hogy a tanultakat munkahelyi környezetben alkalmazzák, tapasztalatot szerezzenek és fejlesszék szakmai készségeiket. Az EM Hungary kiemelt munkáltatóként vesz részt a Corvinus által félévente megrendezett Karrier Expókon is - írták.

Hirdetés

A Corvinus a SEED Executive Schoollal együttműködve vezetői képzéseket kínál az EM Hungary-nak az aktuális üzleti trendek és a friss tudományos tapasztalatok átadására, emellett oktatói-kutatói a cég rendezvényein olyan témákban is előadhatnak, amelyek befolyásolhatják a vállalat jövőjét, működését.

A Corvinus félévente tudományos fórumot biztosít az EM Hungarynak a közös gondolkodás, a piaci és iparági igények, kockázatok és kihívások felismerésére, kezelésére. Emellett a cég a Corvinus stratégiai partneri közösségi találkozóin részt vállal az innovációs és a kutatás-fejlesztési együttműködésekben, valamint az egyetem stratégiai irányairól szóló párbeszédekben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.