Hirdetés
. Hirdetés

Sulinet klón program indul

|

A Sulinet Expresszhez hasonló program indult, az EasyNote progam keretén belül diákok és oktatók vásárolhatnak laptopot.

Hirdetés

Az EasyNote programot hazánkban meghonosító Communication Concept laptop gyártókkal és pénzintézettel szövetkezve kínálja ezt a konstrukciót a diákoknak, oktatóknak. A programot kedvezményesnek hirdették meg, de egyes elemei nem felelnek meg ennek a jelzőnek. Például a noteszgépeket kiskereskedelmi áron lehet megvásárolni, igaz megbízható, három év garanciával felvértezett termékekről és gyártókról van szó: Lenovo, HP, Dell és Apple.

A konstrukcióban az OTP bank kínálja a hitelt, a programban a piaci átlagnál alacsonyabb 20-22 százalékos THM-mel lehet felvenni a kölcsönt. Ha a diáknak nincs jövedelme, akkor a szülőt kell megkérni az adósság felvállalására, ilyenkor az OTP fiókba is be kell fáradni. Ha az oktató vagy diák hiteképesnek bizonyul, akkor az egyetemekben működő EasyNote irodákban lehet elintézni a kölcsönt és megvásárolni a kiszemelt gépet.

A program erőssége, hogy a benne résztvevő cégek minőségi gépeket kínálnak, hároméves garanciával. A programban való részvétel feltétele volt, hogy országos szervízhálózattal rendelkezzen a cég - ez is a Sulinet Expresszből megismert kedvezmény.
A programhoz az Invitel internetszolgáltatással csatlakozott, a kedvezményes 512 Mb/s vagy 1 Gb/s sebességű internet előfizetésük keretén belül két hónapot ingyen kapnak a diákok, illetve szerződéskötéskor egy 512 Mb-os pendrive-ot ajándékba.

Mint ismeretes, a Sulinet Expressz program keretén belül az év végéig lehet kedvezményesen, állami támogatással számítógépeket vásárolni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.