Hirdetés
. Hirdetés

Synergon: 500 milliós MFB-szerződés

|

A Synergon Informatika Nyrt. nyerte a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. SAP rendszerének továbbfejlesztésére kiírt tenderét.

Hirdetés

A megközelítőleg 500 millió forintos szerződés a bank alapfeladatait támogató rendszer 3 éves fejlesztéseit foglalja magába. A Synergon pénteki közleménye szerint a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. július 31-én kötött szerződést a vállalattal. A szerződésben foglaltak szerint sor kerül a bankban működő SAP rendszer verzióváltására, a már meglévő modulok továbbfejlesztésére, valamint új modulok bevezetésére is.

A Synergon az SAP Hungary Kft. alvállalkozásával valósítja meg a projektet. A közbeszerzés teljes, közel 500 millió forintos értékét a bank a 3 év alatt részletekben fizeti ki, a megvalósult fejlesztések ütemezése szerint.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.