Hirdetés
. Hirdetés

Synergon: módosított opciós program

|

A hétfői rendkívüli közgyűlésen a cég tulajdonosai felhatalmazást adtak az igazgatóságnak saját részvények vásárlására.

Hirdetés

A 2006. december 18-án elfogadott és 2007. április 10-én módosított vezetői részvényopciós programban kisebb, technikai jellegű korrekció történt - adta hírül az MTI a BÉT honlapján hétfőn közzétett tájékoztatóra hivatkozva. Az igazgatóság felhatalmazást kapott saját részvény vásárlásra a jegyzett tőke 10 százalékáig, de úgy, hogy amennyiben a jelenlegi 10 százalékos törvényi korlát változik, azt a mindenkori jogszabálynak megfelelően lépheti túl a közgyűléstől számított 18 hónap alatt. A jelenlegi jogszabályok alapján egy időpontban sem haladhatja meg a saját részvények aránya a 10 százalékot.

A közgyűlési határozat szerint az igazgatóság részvényenként legalább egy forint, legfeljebb a mindenkori utolsó negyedéves gyorsjelentésben publikált egy részvényre jutó saját tőke 400 százalékának megfelelő árat fizethet a Synergon Informatikai Nyrt. részvényekért. A saját részvények vásárlásának célja - áll a határozatban - az optimális tőkeszerkezet kialakítása és szükség esetén tőzsdei árfolyam karbantartása.

A Synergon tegnap rendkívüli közleményben jelentette be, hogy Kő Róbert hétfőn lemondott igazgatósági tagságáról és a továbbiakban a Synergon bank és pénzintézeti szektorát támogatja tanácsadóként.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.