Hirdetés
. Hirdetés

Szárnyal a Netflix

|

Közel 16 millióval növelte előfizetői számát 2020 első negyedévében a népszerű streaming szolgáltató.

Hirdetés

Hirdetés

Az otthonmaradás miatt világszerte ugrásszerűen megnőtt a streaming szolgáltatásokat használók száma, ennek egyik nagy haszonélvezője a nagy műsorválasztékkal rendelkező Netflix, amely az első negyedévben 22,8 százalékkal 182.9 millióra növelte előfizetőinek a számát az előző év azonos időszakához képest. A vállalat sokkal pesszimistábban ítélte meg a helyzetet és csupán 7 millió új előfizetőre számított az időszakban.

A Netflix továbbra is óvatos a jövőt illetően, és a második negyedévben 7,5 millió új előfizetőt vár, és nagyon reméli, hogy a műsorai iránti érdeklődés a járvány lecsengése után is megmarad.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.