Hirdetés
. Hirdetés

Személyre szabott számlák

|

Személyre szabott marketinglevelek és számlák legyártásához nyújt segítséget az Exstream Software megoldása. Az alkalmazást Budapesten ismertették.

Hirdetés

A nagyvállalatoknak mindig gondot jelent személyes levélben megszólítani ügyfeleiket, annak ellenére, hogy az ügyfelekről rengeteg adattal rendelkeznek. Az 1988-ban alapított amerikai Exstream Software nevű cég Dialogue megoldása erre a kérdésre adja meg a választ. A rendszer a legkülönfélébb adatforrásokból, CRM- és email-rendszerekből átveszi a személyes adatokat, majd az alkalmazás segítségével az előre meghatározott standard dokumentumban kitölti azokat a helyeket, amelyet a személyes adatoknak foglaltak le.

Ebből a személyes dokumentumból igény szerint 19 féle formátumot tudnak gyártani, a nyomtatók által használt postscript fájltól egészen a HTML dokumentumokig. Az alkalmazást tipikusan azok a nagy vállalkozások használják, akik tömegesen gyártanak marketingleveleket vagy számlákat. A magyar ügyfelek közé tartozik például a T-Mobile és az ING, egy másik pénzintézetnél pedig most fejeződik be a rendszer telepítése.

Egy távközlési számla nemcsak a számlázási adatokat tartalmazhatja, hanem a telefonálási szokások alapján - ha az adott ügyfél például rengeteget telefonál külföldre - valóban személyre szabott kedvezményes csomagokat lehet kínálni. Az Exstream Software magyarországi tevékenységét a prágai irodából irányítják, Vladimíra Ziaciková marketingmenedzser szerint helyi iroda nyitását egyelőre nem tervezik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.