Hirdetés
. Hirdetés

Szeretne évi 6000 forintos telefonszámlát?

|

Ahhoz, hogy évente 6000 forintot költsünk telefonálásra, használni kell a Skype-ot, kell internet, és Észak-Amerikában kell lakni.

Hirdetés

A Skype bejelentette, hogy miután az amerikai és kanadai felhasználók ingyen használhatták a Skype Out is Skype In szolgáltatásokat, azt évi 30 dollárért (kb. 6000 forint) kínálja a jövőben. Ezért a pénzért korlátlanul hívhatnak amerikai és kanadai vezetékes vagy mobil telefonszámokat.

Aki még december vége előtt igénybe veszi ezt a szolgáltatást, az kedvezményes áron, 15 dollárért (kb. 3000 forint) veheti majd igénybe. Ezért a pénzért 100 percet lehet külföldre telefonálni, ha ezt lebeszéltük, akkor a továbbiakban ezért külön fizetni kell.

A Skype szolgáltatást most már az összes Windows Mobile operációs rendszerű készülékről használni lehet, hiszen elkészült és a netről letölthető a Skype 2.2-es béta változata. A szoftver korábbi változata csak a Windows Pocket PC eszközökön működött, jelenleg 120 különböző eszközzel használható.

A szoftver Pocket PC-s változatát ötmillióan töltötték le. A Wi-Fis hordozható készülékeket használó társadalom még mindig várja, hogy megjelenjen a Skype Symbian operációs rendszerére írt változata is. Ezt a fejlesztők év végére ígérték.

A mobilszolgáltatók általában nem szeretik és nem támogatják, ha mobiltelefonjaikról Wi-Fi hotspotra csatlakozva előfizetőik ingyen telefonálnak a Skype kliens segítségével. A múlt hónapban a 3 nevű mobilszolgáltató szolgáltatásai közé vette ezt a lehetőséget, igaz, azt csak Nokia telefonnal lehet igénybe venni - erre az iSkoot írta meg a Skype-os telefonálást lehetővé tévő szoftvert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.