Hirdetés
. Hirdetés

Szoftverüzletágat indított a CompLex

|

A jogi kiadóként ismert vállalat csoportmunkaszoftvert és ügyvédi irodáknak szánt alkalmazást ajánl ügyfeleinek.

Hirdetés

A CompLex Kiadó évtizedek óta foglalkozik digitális tartalomszolgáltatással, eddig az informatika csak a hordozó szerepét töltötte be, a hangsúly a tartalmon volt. A szoftverüzletág tevékenysége ezzel szemben informatikai megoldások létrehozása, tehát maga a szoftver lesz az értékesítés tárgya. A kiadó első két szoftvere az Opteamus CRM és csoportmunkaszoftver és egy kifejezetten ügyvédi irodák számára kifejlesztett alkalmazás. Az előbbi a munkacsoportok és üzleti folyamatok hatékonyságát, gyorsaságát növeli, az utóbbi az ügyvédi irodák működéséhez nyújt egységes informatikai hátteret.

Az Opteamus elsődleges újdonsága a piacon hozzáférhető más CRM-megoldásokhoz képest, hogy míg a klasszikus CRM-szoftverekbe csak olyan információt lehet bevinni, amire az alkalmazás tervezői előre gondoltak, az Opteamusba bármilyen információ könnyen rögzíthető, egy apró megjegyzéstől kezdve a folyosói híreken át a megbeszélés emlékeztetőig vagy a szerződésig.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.