Hirdetés
. Hirdetés

T-artalombővülés

|

Az [origo] újabb portfolióbővítésekről számolt be. Közülük a legjelentősebba a Blogter Kft.-vel kötött együttműködési megállapodás.

Hirdetés

A megállapodás értelmében a blogter.hu lett az [origo] hivatalos blogszolgáltatása, és a portál csatornái között is elérhetővé vált. Továbbá az [origo]-n, a t-online.hu-n és a G-Portálon megjelenő blogokat is a Blogter fogja fejleszteni, illetve a szerkesztett tartalomhoz kapcsolódó blogok a blogter.hu-n lesznek megtalálhatók.

Az [origo] emellett optimalizálta tartalmait mobil készülékekre, így azok a régi készülékeken is megtekinthetők. A friss tartalmak között érdemes még megemlíteni az új online szótárt, amely a Sztakival kötött hosszú távú megállapodás eredményeképpen jött létre. Mindemellett megújult a portál társkereső szolgáltatása, valamint elindult az Álomsláger, az [origo] és a Sláger Rádió közös játéka, melynek végén fény derül rá, hogy a hallgatók szerint melyik a 10 eddigi legnagyobb sláger. A naponta frissülő Szabad Net melléklet pedig összegyűjti az 1956-os sajtónak az aktuális naphoz képest 50 évvel korábbi érdekes cikkeit, és magyarázatokkal látja el azokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.