Hirdetés
. Hirdetés

Tegye hatékonyabbá vállalkozása kommunikációját!

|

A Magyar Telekom tapasztalatából egyértelműen az látszik, hogy az ügyfelek egyszerű megoldások közül szeretnének választani; kedvező mobiltelefonálási lehetőséget, irodai telefont, jól működő internetkapcsolatot és könnyen elsajátítható, minden kolléga által elérhető irodai szolgáltatásokat szeretnének. Ezért a Telekomnál folyamatosan azon dolgoznak, hogy olyan szolgáltatási portfóliót nyújtsanak, amely a kkv-k minden jelenlegi és közeljövőbeli igényére választ ad.

Hirdetés

Legújabb üzleti ajánlatukban együtt, kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe a szolgáltató mobil- és vezetékes szolgáltatásai, valamint informatikai megoldásai. Az ajánlat minden olyan infokommunikációs szolgáltatatást tartalmaz, amely a cégek számára elengedhetetlen a gördülékeny üzletmenethez.

Ha minden irodai szolgáltatást egy kézből, egy szolgáltatótól vehet igénybe az ügyfél, az költségracionalizálást és egyszerűbb folyamatokat, azaz kézzelfogható versenyelőnyt nyújt a vállalkozások számára.

A Magenta 1 Business üzleti ügyfeleiknek szóló ajánlatot úgy alakították ki, hogy kellő rugalmasságot nyújtson a vállalkozásoknak, és minden munkatárs számára a munkaköréhez leginkább illeszkedő szolgáltatásokat és díjcsomagokat választhassák ki a vállalkozók a Telekom széles kínálatából. A Magenta 1 Business kedvezményeivel és díjmentes üzleti alkalmazásaival a cégek versenyképesebbé és hatékonyabbá válhatnak.

A Magenta 1 Business a következő szolgáltatáselemeket foglalja magában: mobiltelefon, mobilnet, vezetékes internet, vezetékes telefon, valamint informatikai megoldások. A kedvezménycsomag optimális összeállításának érdekében az ügyfeleknek lehetőségük van nemcsak új szolgáltatáselemeket igényelni, hanem - az esetek többségében - a bevált, megszokott szolgáltatásaikat is bevonni az új ajánlatba. Az informatikai megoldással díjmentesen lehet hozzájutni az adatok biztonságát garantáló vírusvédelem szolgáltatáshoz, továbbá a jogtiszta szoftvereket és üzleti levelezést kínáló Office 365 Vállalati Alapverzióhoz.

A kedvezménycsomag számos előnyt jelent az előfizetők számára, a vállalkozók egy szolgáltatótól vehetik igénybe az üzletvitelhez szükséges telekommunikációs és informatikai szolgáltatásokat, mindezt kedvező havi díjjal, amely minden említett szolgáltatást magában foglal. A Magenta 1 Business előfizetői dedikált ügyfélkiszolgálásban részesülnek az üzleti telefonos ügyfélszolgálaton, illetve az online chat funkcióval kényelmesebben intézhetik ügyeiket. A Telekom mindezeken felül extra készülékkedvezményt is kínál mobiltelefon, laptop vagy táblagép vásárlására.

A Magenta 1 Businessbe vonható szolgáltatásokról és igénybevételének feltételeiről részletek itt találhatók: www.telekom.hu/magenta1-business

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.