Hirdetés
. Hirdetés

Több BlackBerry Z10 kell a vártnál

|

A cég ügyvezetője szerint ez eladások túltettek a várakozásokon.

Hirdetés

A BlackBerry jövője körül sokan fogalmaztak meg gondolatokat az elmúlt hónapokban. Úgy tűnik, hogy azoknak volt igaza, akik pozitív kilátásokat írtak a cég neve mellé. A vállalat új készüléke, a BlackBerry Z10 ugyanis sokkal jobban fogy a vártnál, ezért a cég kénytelen fokozni az eszköz gyártását.

Annak ellenére, hogy a BlackBerry a készülékkel kapcsolatban pozitív visszajelzéseket és jó kritikákat kapott a felhasználóktól is, egyes elemzők azt állították, hogy az eladások lassulnak, a BlackBerry jövője pedig egyre inkább ködbe burkolózik.

Thorsten Heins, a cég ügyvezetője eloszlatta ezeket a kijelentéseket. Heins elárulta, hogy még a saját várakozásaikat is sikerült felülmúlniuk, pedig már az is ambiciózus volt. Maga a BlackBerry is meglepődött a jó reakciók miatt, és már növelte is a termelési kapacitást. A vállalat pontos számokat a jó hírek ellenére nem közölt, a trendet ugyanis hosszabb időkeretben szeretné vizsgálni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.