Hirdetés
. Hirdetés

Több száz fővel bővül az EPAM Magyarországon

|

2014-ben az EPAM Systems 350 fővel növeli magyarországi munkatársainak számát.

Hirdetés

Közép-Kelet Európa legnagyobb, komplex szoftverfejlesztési megoldásokat biztosító vállalata az informatikai outsourcing (ITO) piac növekedését követve bővíti három magyarországi irodáját.

Hirdetés

A cég budapesti, debreceni és szegedi székhelyén jelenleg több mint 1000 munkatársat foglalkoztató EPAM Systems Hungary Kft. szoftverfejlesztőkkel és IT szakemberekkel kívánja erősíteni itthoni tevékenységét. A Magyarországon 2004 óta jelen lévő vállalat az elmúlt három évben több mint hatszáz fővel növelte munkavállalói számát.

A most bejelentett bővítés elsősorban a hazai Java, .Net, mobil és UI fejlesztők, valamint tesztautomatizáló szakemberek és elemzők számára biztosít lehetőséget az EPAM Systems nemzetközi projektjeiben való részvételre. A széleskörű fejlesztői munkák a pénzügyi szektor szereplői számára, az utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínáló cégek, valamint a fogyasztói márkákat képviselő nagyvállalatok részére készülnek.

 

„Az EPAM számos Fortune 500 listás ügyféllel működik együtt azok első számú fejlesztőjeként. Csak néhány példa: Coca-Cola, Microsoft, E-Bay, Viacom, de emellett a Hotels.com, SAP, UBS, Adidas, MTV, vagy az amerikai Vöröskereszt is a portfolió része, ami elsősorban munkatársaink érdeme. A szakma legjobb szoftverfejlesztőivel, valamint IT szakemberivel dolgozunk és jövőbeli növekedésünk is nagyban múlik azon, hogy továbbra is sikeresen vonzzuk magunkhoz a szakma tehetségeit. Az EPAM azért nyitott több mint 10 évvel ezelőtt Budapesten irodát, mert nagy potenciált látott az országban. Magyarország kiváló szakembergárdával és informatikai tudással rendelkezik, ami hozzájárul ahhoz, hogy az ország meghatározó szerepet játsszon a vállalat stratégiájában” - mondta Bozsó Attila, az Epam Systems Hungary Kft. fejlesztési igazgatója.

Az Amerika 25 leggyorsabban növekvő IT cégét felvonultató Forbes listán 6. helyen szereplő EPAM Systems a világon összesen 9 300 fejlesztőt foglalkoztat, tavalyi árbevétele 555,1 millió USD volt, amely az előző évhez képest 28 százalékos növekedést jelent. A vállalat az idei évre 21 – 23 százalékos árbevétel növekedést prognosztizál a 2013. évhez képest.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.