Hirdetés
. Hirdetés

Tovább erősít a Mitel

|

Az új konszern alapjaiban határozza meg a telekommunikációs piacot. x

Hirdetés

A Mitel és a szintén kanadai székhelyű Aastra egyesülésével olyan technológiai, értékesítési és földrajzi szinergia, valamint széleskörű termékportfólió jött létre, amely minőségileg is új alapokra helyezi a Mitel további fejlődését.

Hirdetés

Noha az Aastra korábbi jelentős akvizícióinak (a svájci Ascom, a francia EADS [Matra] Telecom, a német DeTeWe és az Ericsson Enterprise) köszönhetően saját maga is a világpiac egyik meghatározó gyártójává nőtte ki magát 2014-re, az összeolvadás révén a Mitel egy több mint 100 országban jelen lévő, 60 milliónál is több végfelhasználót kiszolgáló vállalattá vált, melynek forgalma meghaladja az 1 milliárd USD-t. Ebből évente 100 millió feletti összeget fordít kutatás-fejlesztésre, ennek köszönhetően már több mint 1600 szabadalom és applikáció szellemi tulajdonjogát birtokolja.

 

Az innovációs sikereket támasztja alá a Gartner 2014-es iparági elemzése is, mely a Mitelt a Unified Communications területén „Vezető” pozícióba sorolta, míg piaci részesedése alapján a vállalat Európában és az EMEA-régióban első, Észak-Amerikában pedig harmadik helyen áll. A Forst&Sullivan 2014-ben „Leadership Award” díjat ítélt a Mitelnek piacvezető felhőalapú hangszolgáltatási megoldásainak elismeréseként.

Ezt a fejlődést jelképezi a tavaly októberben bevezetett új Mitel logó és a minden igényt kielégítő, teljes üzleti kommunikációs megoldásokat megvalósító termék-szegmentáció, melynek eredményeként a korábbi Mitel és Aastra termékek négy, könnyen érthető kategóriába kerültek:

1. MiVoice
2. MiContact Center
3. MiCloud
4. MiCollab

A Mitel továbbra is egyik stratégiai termékének tekinti a MiVoice MX-ONE (korábban Aastra MX-ONE, azt megelőzően Ericsson MX-ONE, illetve még korábban MD110) rendszert, amely az iparági elemzők szerint több szempontból az egyik legjobb nagyvállalati platform. A Mitel 6800i SIP telefonok termékcsaládja pedig már megújult külsővel, kiváló minőségben és környezetbarát kivitelben érhető el a felhasználók számára.

Az elegáns és modern, formatervezett Mitel-termékek teljes körű szolgáltatást nyújthatnak Önnek is a telekommunikáció területén az Assono Magyarország Kft.-nek köszönhetően, mely a Mitel egyetlen hazai Gold-szintű értékesítési és szervizpartnere.

Az Assono Magyarország Távközlési Kft. és elődvállalatai 1990 óta szolgálják a vállalati/intézményi ügyfelek telekommunikációs igényeit. A vezetékes és mobil, valamint a hang- és adatkommunikációt integrált rendszerben biztosító, a közcélú és a magánhálózatok optimális kihasználását adó vállalati kommunikációs megoldásokat nyújt. A rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása mellett tanácsadással, finanszírozási megoldásokkal is segítik ügyfeleiket, az eszközöket és az üzemeltetést kiszervezett formában is biztosítják.

 

A Mitel Networks Corporation 1972-ben alapított, jelenleg a NASDAQ-on és a Torontói Tőzsdén (NASDAQ: MITL; TSX: MNW) jegyzett vállalat. Székhelye Kanatában, Kanada Ontario tartományában van.

Assono Magyarország Távközlési Kft.:

assono.hu
www.facebook.com/assono.telecommunications
info@assono.hu
+36 1 801 8500
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.