Hirdetés
. Hirdetés

Továbbra sem kell a Yahoo!

|

A Microsoft cáfolja azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a vállalat új tárgyalásokat kezdett a Yahoo! akvizíciójáról.

Hirdetés

Több hírügynökség is beszámolt róla, hogy Steve Ballmer egy Gartner-konferencián kijelentette: mindkét vállalat részvényesei nyernének azzal, ha a Microsoft mégis megvásárolná a Yahoo!-t. Ebből sokan azt a következtetést vonták le, hogy a két cég ismét tárgyal az akvizícióról. A Microsoft azonban csütörtökön közleményben jelentette be: a vállalat álláspontja az ügyben nem változott, továbbra sem érdekelt a Yahoo felvásárlásában. "Nincsenek folyamatban tárgyalások a két vállalat között" - áll a közleményben.

A feltételezéseket valószínűleg a bizonytalan tőzsdei és gazdasági helyzet is generálta. Ballmer nyilatkozata után a Yahoo részvényeinek árfolyama emelkedni kezdett, aztán még aznap csökkentek. A Microsoft-papírok árfolyama úgyanígy alakult csütörtökön.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.