Hirdetés
. Hirdetés

Új Comtrend iroda nyílik Prágában

|

Új irodája megnyitásával a Comtrend Corporation fokozza európai jelenlétét, így mostanra már három részleggel van jelen a térségben.

Hirdetés

A Comtrend jelenleg több európai szállítmányozó és szolgáltató vállalat partnere - olyan megoldásokkal igyekszik ellátni őket, amelyekkel a szolgáltatások új generációját egyszerűen igénybe véve jelenhetnek meg a világpiacon. Az egyes irodák egy-egy meghatározott európai régióra koncentrálnak: ezek az Ibériai-félsziget; Franciaország, Észak-Európa és a Benelux államok; valamint Közép-Európa. A Comtrend Corporation rendelkezik irodával Brazíliában is, melynek tevékenysége Dél-Amerikát fedi le, valamint egy másik irodát is üzemeltet az USA-ban.

Skálázható xDSL modemes útvonalválasztóinak termékcsaládja mellett a Comtrend Corporation számos olyan megoldást kínál, amelyek a gyors infrastruktúra kialakítását célozzák meg, ideértve például az ITU-T G.984 GPON-szabványt integráló lakossági átjárókat, valamint a VDSL2/ADSL2+ többmódusú útvonalválasztókat.

A Comtrend Corporation bejelentette, hogy az új iroda élére Vaclav Slehofert nevezi ki közép-európai értékesítési igazgatónak. Vaclav Slehofer feladatai közé tartozik majd az új üzleti lehetőségek feltárása hazai és nemzetközi, főként a Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon, Németországban és Ausztriában tevékenykedő szállítmányozó és szolgáltató vállalatokkal kapcsolatosan.

Slehofer több mint 11 évnyi tapasztalattal bír a hálózati megoldások területén, mialatt különféle vezető beosztásokban dolgozott az Alcatel alkalmazásában. A Comtrendhez kerülését követően a közép-európai értékesítés támogatási részlegének igazgatójaként tevékenykedett. "A közép-európai piac elérte a megfelelő érettségi szintet, és kiváló növekedési potenciált kínál. Célkitűzésünk a térségben a hálózati technológiák fejlesztésének támogatása oly módon, hogy partnereinknek nagy teljesítményű és rendkívül versenyképes új generációs megoldásokat kínálunk" - nyilatkozta Harold Fitch, a Comtrend európai és dél-amerikai vezérigazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.