Hirdetés
. Hirdetés

Új, extra szolgáltatás Huawei-mobilosoknak

|

VIP Service szolgáltatást vezetett be legújabb készülékeihez a kínai gyártó.

Hirdetés

Hirdetés

A P40 készülékcsalád és a MateXs tulajdonosai a szolgáltatás keretében extra felhőtárhelyet, valamint az ország több mint 30 pontján - köztük a Media Markt és a Notebook.hu üzleteiben -, illetve telefonon a 06-80-482-934-es számon személyes szakértői segítséget vehetnek igénybe.

Az ingyenes felhőtárhely 12 hónapon keresztül vehető igénybe; a P40 Lite esetében plusz 15, a Mate Xs, a P40 és a P40 Pro esetében pedig plusz 50 gigabájtot kapnak a felhasználók. 

Áprilistól elindította új háztól-házig szolgáltatását is a vállalat. A veszélyhelyzet fennállásának idején igénybe vehető szolgáltatás a kiegészítők kivételével minden Huawei-készülékre - okostelefonokra, notebookokra, tabletekre, okosórákra, routerekre és modemekre - terjed ki. A készülékeket futár veszi fel és szállítja a szervizközpontba, majd azokat a javítást követően az előírásoknak megfelelően megtisztítják és fertőtlenítik. A kétirányú szállítás teljesen ingyenes.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.