Hirdetés
. Hirdetés

Új korszakot nyithat a VIRTEX az ipari kiállítások sorában

|

Hazai fejlesztésnek köszönhetően február 9-11. között a magyar ipar vállalkozásai, már virtuális kiállításon, elektronikus felületen is teljes értékűen mutatkozhatnak be.

Hirdetés

A VIRTEX a www.virtualisexpo.hu oldalon várja az újdonságokra legnyitottabb szakembereket. Nem kell nagy jóstehetségnek lenni, ahhoz, hogy azt állítsuk, a megoldás nagy valószínűséggel hamarosan az internetezők kedvencévé fog válni.


A Virtuális Expo a hagyományos kiállításoknál lényegesen egyszerűbb, kényelmesebb és időtakarékos élő kapcsolatfelvételt, információszerzési lehetőséget jelent a kiállítók és az érdeklődők számára. A kiállítók között virtuális sétát téve, a standokon hús-vér szakemberek élőben várják az érdeklődőket, és azonnali, valós idejű válaszokat adnak a feltett kérdésekre.

A látogatáshoz elegendő a manapság szokásos számítástechnikai felszereltséggel (széles sáv, headset, esetleg webkamera, néhány elterjedt ingyenes program) valamint átlagos ismeretekkel rendelkezni, a látogató máris írásban és élőszóban kérdezhet az infópultokon, de bemehet a zárt tárgyalókba is. Ha akarja, webkamerát használva látható is lesz. Nézelődés közben lapozható katalógusokat, ismertetőket tölthet le, megnézheti a virtuális prospektustartók tartalmát, névjegyet adhat és kaphat.

A rendhagyó, mégis minden hagyományos elvárást teljesítő virtuális kiállítás többek között a logisztika, raktártechnika, anyagmozgatás, méréstechnika, anyagvizsgálat, minőségbiztosítás, környezetvédelem, munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika és az ipari informatika kínálatát, legújabb eredményeit teszi elérhetővé látogatói számára.

A hírek szerint a kiállításon nem csak berendezett, működő, interaktív standok vannak élő személyzettel, de elektronikusan rendelkezésre áll a tematikus termékkatalógus, és lehet cégnév szerint is keresni. A szakmai újdonságokat bemutató élő prezentációk egész sora várja a látogatókat. Van rövid információkat felvillantó fényújság, és minden oldalon hallható hangosbemondó.

A kiállítás három napja interaktív, nyitva tartás 10-16 óráig, a csütörtöki napon 10-18 óráig. Aki esetleg nem jutna el a nyitva tartási idő alatt, február 9-11 között a Virtuális Expora, az később is elérheti az információkat, hiszen a kiállításnak keretet adó www.virtualisexpo.hu egy évig, a nap 24 órájában látogatható.

A kiállításra a belépés díjmentes, de a regisztráció mindenki számára ajánlott. Annál is inkább, mert a regisztrált látogatók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Virtuális Expo - www.virtualisexpo.hu - február 9-11.
Nyitva tartás 10-16 óra, 10-én 10-18 óra között.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.