Hirdetés
. Hirdetés

Új marketingstratégia új emberekkel

|

Új marketingigazgatóval és egy PR csapattal is bővült az ESET biztonságtechnikai szoftverek magyarországi disztribútora, a Sicontact.

Hirdetés

Csiszér Béla ügyvezető a cég marketing és PR munkájának vezetésére Takács Viktóriát nevezte ki, a cég PR/kommunikációs tevékenységének támogatását pedig az aPRok kommunikációs csapatára bízta.

NOD32-vel a csúcsra

A Sicontact vírusirtójának köszönhetően a magyarországi biztonságtechnikai szoftverek fogalmazói közül vezető helyre tornászta fel magát. A forgalomnövekedéssel elért pozíciót a cég a jövőben is meg kívánja tartani megtartani.

„A lakossági piac továbbra is nagyon fontos számunkra, de egy sor piaci változás azt üzeni, hogy tudatosabban foglalkozzunk az intézményi és a vállalati felhasználói körrel. Az egyik nagy változás, hogy már a Sicontact is a központosított közbeszerzési eljárás beszállítói közé tartozik, továbbá maga a fejlesztő cég, az ESET is egyre nagyobb figyelmet fordít termékeinek úgynevezett Business Edition verzióira" - nyilatkozta Takács Viktória.

Többet tudnak

Az új marketingigazgató az ELTE Bölcsészkarán diplomázott 2003-ban, itt végezte el a kulturális menedzser szakot is. A szakember az elmúlt tizennégy évben a reklám-marketing szakma szinte minden területén dolgozott, média- és ügyféloldalon egyaránt, de a vállalati marketinget, azon belül is a stratégiai marketinget érzi magához a legközelebb.

Az új marketingstratégia kommunikációjának támogatását a Sicontact az aPRok csapatára bízta, a sajtóval való kapcsolattartást a jövőben Jávor Zsófia, senior PR specialista látja majd el, aki az elmúlt években olyan cégek kommunikációjának eredményességéért dolgozott ügynökségi vonalon, mint a Deloitte, vagy a Magyar Suzuki Zrt.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.