Hirdetés
. Hirdetés

Új monitorok a Sharptól

|

A Sharp Electronics CEE bemutatja frissített "nyár-barát" Digital Signage megjelenítő kínálatát.

Hirdetés

A nyári szünet néhány iparág számára az év leginkább várt időszaka. Az utazási, idegenforgalmi és nyári cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi cégek éves bevételük nagy részét a nyaralóknak köszönhetik. Ahogy a Digital Signage piac folyamatosan növekszik, a vállalatok egyre többet használják ezt az interaktív kommunikációs formát közönségük eléréséhez. A vonzó és ösztönző tartalom, a márka megnövekedett láthatósága a fogyasztók számára, az információk gyorsabb és költséghatékonyabb frissítésének lehetősége teszik a Digital Signage kijelzőket az információk megosztásának gyors és kényelmes módjává, olvashatjuk a gyártó közleményében.

 

A nagy, 1500 cd/m2-es fényerejű PN-V602A modellt az erősen megvilágított beltéri és napfényben fürdő kültéri helyszínekre tervezték. Nagy kontrasztjának köszönhetően a megjelenített kép távolról is jól látható, így a PN-V602A olyan helyekre is telepíthető, ahol az LCD monitorok a célközönségtől távol van vannak, de nem láthatóak. Minden tipikus nyári helyszínen, így sportlétesítményekben, közlekedési csomópontokban, bevásárlóközpontokban és rendezvényhelyszíneken a PN-V602A élénk megjelenítést tud biztosítani a kiváló minőségű képek számára.

A nagyméretű képek figyelmet megragadó dinamikus megjelenítéséhez a PN-V602A rendkívül vékony kávával rendelkezik, videofalba építve a monitorok közötti csíkok szinte észrevétlenek (2,4 mm jobb oldalt és alul; 4,1 mm bal oldalt és felül). A monitorok könnyen összeszerelhetők, így bármikor, ha szükség van rájuk, nagy hatást tudnak gyakorolni a kívánt kereskedelmi környezetben. A sokoldalú kialakítás egyaránt támogatja az álló és fekvő elrendezésű videofalba építhetőséget. A fekvő elrendezés tudja a legtöbbet kihozni a szélesvásznú képekből, az álló mód pedig plakátszerű megjelenítést tesz lehetővé.

A PN-V602A-t a Sharp Digital Signage Software (SDSS) programmal egészül ki, ami egy sokoldalú kezelőszoftver, teljes körűen támogatja a digital signage tartalmak létrehozását, terjesztését és megjelenítését.

A PN-V602A már egész Közép-Kelet-Európában elérhető a Sharp partnereinél.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.