Hirdetés
. Hirdetés

Új név alatt folytatja a CE On-Demand

|

A hazai felhőszolgáltató szimbolikus névváltoztatással önt tiszta vizet a pohárba.

Hirdetés

A CE On-Demand magyarországi székhelyű felhőszolgáltató a mai naptól Neostratus néven folytatja működését. Az új márkanév a cég küldetésére utal: a globális piacon támogatni az új felhőszolgáltatók létrehozását és piacra vitelét. A névváltoztatás ellenére a vállalat vezetősége és tulajdonosi köre változatlan maradt.


A Neostratus kifejezés az „új” jelentésű neo és az egyenletes felhőalappal rendelkező rétegfelhőt jelentő stratus szavak házasságából származó szóösszetétel. A kifejezés egyszerre szimbolizálja azt a vállalati küldetést, miszerint a Neostratus igyekszik mindig a legújabb műszaki platformot szolgáltatni partnerei számára, miközben a már meglévő, illetve jövendőbeli partnereit folyamatosan támogatja a felhőszolgáltatásaik piacra vitelét segítő tanácsadással.


A Neostratus márka elköteleződés a cég részéről a felhőszolgáltatások nemzetközi piaca felé, miközben a partnerkapcsolatokra épülő üzleti modell továbbfejlesztésére is utal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.