Hirdetés
. Hirdetés

Új platformot vezetett be a Canon

|

Bemutatta következő generációs nyomtatócsaládját a Canon. Az imageRUNNER ADVANCE-t új platformként mutatta be a gyártó.

Hirdetés

Nagyszabású nemzetközi sajtótájékoztatón, Barcelonában vezette be a Canon a "fejlett multifunkciós nyomtatási platformot", az imageRUNNER ADVANCE-t. A platform első tagjai a C5000 és a C7000 terméksorozat, amelyeket a kis- és középvállalatoktól a nagyvállalatokig ajánlanak. Ezek lényege a könnyebb integráció a dokumentumkezelési munkafolyamatokkal, valamint az alacsonyabb működési költségek, javított dokumentumbiztonság és a hangsúlyosabb környezetvédelmi szempontok.

 Az imageRUNNER 5051

Az új termékek nem régebbiek javítása, gyakorlatilag minden funkciót átterveztek. Így például automatizálták a nagy papírforgalmú dokumentumkezelési folyamatokat. Az iratok szkennelése gyorsabb és egyszerre több címzettnek is eljuttatható, a formátum pedig lehet Adobe PDF, PDFA1b, Office Open XML. Jelentősen nagyobb lett a színes TFT LCD kezelőfelület minden imageRUNNER ADVANCE eszközön, a megjelenített funkciók pedig személyre szabhatóak.

 

A 7065i modell kezelőfelülete

 

A Canon hangsúlyt fektetett a biztonságra: a vállalatok a saját belső követelményeik alapján alakíthatnak ki biztonsági portfóliót a készüléken. Minden munkatárs saját kártyával léphet be a kezelőfelületre, továbbá a nyomtatást be lehet állítani follow-me üzemmódra (a nyomtatás azon a gépen indul el, ahova a felhasználó bejelentkezik), és a merevlemez is cserélhető. A kritikus üzleti adatokat a Document Scan Lock Kit eszközzel lehet védeni, amely biztonságos vízjelet is nyomtat a dokumentumokra.

Az imageRUNNER 7065i

 

A C5000 és C7000 sorozatok mellett a Canon megjelentette az imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO termékcsaládot is, amelyet a professzionális nyomtatási szolgáltatók részére fejlesztettek ki. A C9070 PRO és a C9060 PRO azoknak a vállalatoknak jelent megoldást, amelyek percenként 60-70 oldalt nyomtatnak 4 színben, például fénymásoló és nyomtató boltok, és általában digitális nyomtatás szolgáltatók. Az imageRUNNER ADVANCE termékcsalád hamarosan Európában is kapható lesz.

A barcelonai bejelentésen bemutatták annak a felmérésnek az eredményeit is, amelyet 1800 európai felsővezető megkérdezésével végeztek. A válaszadók 59 százaléka szerint a jelenlegi fő céljuk a dolgozók termelékenységének és a hatékonyság növelése, és csupán 30 százalék tervezi, hogy elbocsátásokkal hajt végre költségcsökkentést. Ugyanakkor a döntéshozók 30 százaléka elismerte, hogy nincsenek felkészülve a következő egy évre, egyharmaduk szerint azért, mert pillanatnyilag arra koncentrálnak, hogy a legégetőbb problémákat orvosolják. Ami a válságkezelésben eddig elért eredményeket illeti, a megkérdezettek 19 százaléka nyilatkozta azt, hogy az elmúlt 12 hónapban véghezvitt hatékonyságnövelő intézkedések nem hoztak változást, 45 százalékuk pedig kevesebb, mint 5 százalékkal tudta növelni a hatékonyságot. Saját bevallásuk szerint ennek oka, hogy félnek vagy bonyolultnak tartják az új rendszerek integrálását a meglévő informatikai struktúrájukba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.