Hirdetés
. Hirdetés

Új Toshiba forgalmazó Magyarországon

|

Május elsejétől a Ramiris Rubin ZRt. a Toshiba noteszgépek hivatalos forgalmazója.

Hirdetés

A számos neves disztribúcióval büszkélkedő Ramiris Rubin ZRt. május elsejétől újabb cég kínálatával bővítette portfólióját; A cég a hónap elejétől a Toshiba noteszgépeinek hivatalos hazai forgalmazója. "Büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik vezető elektronikai fejlesztő, és gyártó cége minket választott, hogy csúcsminőségű mobil informatikai termékeit Magyarországon a partnereink számára is elérhetővé tegyük" - mondta Szabó Tamás üzletfejlesztési menedzser. "Korlátozott mennyiségben, de már most elérhető a Toshiba termékek egy része, de a teljes noteszgép paletta elérhető lesz hamarosan. Természetesen a notebookok szervizeléséről is gondoskodunk."

Az 1996-ban alapított Ramiris több ezer viszonteladót szolgál ki, melyek az ország teljes területét lefedik. A noteszgépek forgalmazása sem új feladat számukra, hiszen az Acer és az Asus termékeit is értékesítik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.