Hirdetés
. Hirdetés

Új ügyvezető igazgató az update software élén

|

Áprilistól Radics Sándort nevezték ki a bécsi központú update software AG budapesti leányvállalata, az update software Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójává.

Hirdetés

Radics Sándor (40) 2004-től, az update software AG budapesti leányvállalatának megalakulása óta dolgozik a cégnél. A tanácsadói csoport vezetése mellett megkapta a magyar leányvállalat teljes operatív irányítását is, így ez év áprilisától ő tölti be az update software Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói pozícióját.

Az eddigi ügyvezető igazgató, Rajkay Mátyás 2009. január 1-től az update software AG Frankfurti leányvállalatának kiemelt nemzetközi ipari ügyfeleiért felelős vezető pozícióját tölti be.

Radics Sándor a Külkereskedelmi Főiskola elvégzése után marketing menedzserként helyezkedett el a Trendex Kft.-nél, majd 1992-től az ELTE projektmenedzsere volt. 1996-tól termékmenedzserként dolgozott a Philips Magyarország Kft.-nél, később az LNX Kft.-nél (KFKI-csoport) és a Synergon Informatika Rt.-nél töltött be vezető pozíciókat. 2000 májusától az Atos Origin Kft.-nél dolgozott vezető tanácsadóként, ahol az e-business és a CRM tanácsadás volt a fő feladata.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.