Hirdetés
. Hirdetés

Új vezérigazgató a Sharp Electronics Europe-nál

|

Április elejétől Hiroshi Sasaoka a hamburgi székhelyű Sharp Electronics Europe új vezérigazgatója.

Hirdetés

Április 1-től Hiroshi Sasaoka általános ügyvezető igazgatóként vezeti a Sharp Electronics Europe-ot. Mint európai vezérigazgató felelős a Franciaországban, Lengyelországban, Wales-ben és Spanyolországban működő Sharp Europe üzemek tevékenységéért is.  Sasaoka Toshiyuki Tajimát követi, aki a Sharp Europe tanácsadójaként tér vissza Japánba.

Az 51 éves japán Hiroshi Sasaoka 1982 óta dolgozik a cégnél. Korábban értékesítési igazgatóként a Sharp Electronics Europe egyik vezetője, majd a Solar Systems and Consumer Electronics üzletágainak elnöki posztját töltötte be. Ezelőtt pedig a Sharp Electronics Egyesült Királyságbeli ügyvezető igazgatója volt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.