Hirdetés
. Hirdetés

Újabb leépítések jönnek az AMD-nél

|

Az AMD még idén elbocsátja a dolgozóinak 15 százalékát, 1700 embert.

Hirdetés

A kaliforniai CPU-, APU- és GPU-gyártó korábban úgy döntött, hogy a dolgozóinak a 15 százalékát elbocsátja az idei utolsó negyedévben. Ez összesen 1700 embert jelent - egy részüket már most elküldte az AMD, de a többi alkalmazottnak is heteken belül megköszönik az eddigi munkát.

A vállalat a legfrissebb hírek szerint tovább alakítja magát a jövő évben is, ugyanis 2013-ban újabb, nagyobb szabású elbocsátások várhatóak. Egy névtelen forrás szerint az AMD korábbi úttörői már elhagyták a céget, nélkülük pedig a dolgozók úgy érzik, vesztes csatát vívnak.

Az AMD újabb konkrét tervekről nem adott hírt, azonban fontos célként jelölte ki, hogy a működési költségeket tovább csökkentsék (ez állítólag a hosszú távú tervek megvalósításához szükséges). Rory Read, a cég ügyvezetője azt ugyanakkor leszögezte, hogy az AMD nem eladó.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.