Hirdetés
. Hirdetés

Újra IBM Premier Business Partner

|

Újból elnyerte és már hetedik éve sikeresen teljesíti az IBM Premier Business Partner státuszának feltételeit a Polygon Informatikai Kft.

Hirdetés

A Premier státusz kivívásához az értékesítési terven túl magasan kvalifikált szakértőkre, műszaki kompetenciára és jó ügyfél-elégedettségi eredményekre is szükség van, amelyet ma Magyarországon csupán három cég teljesít - közölte Gál György, a társaság ügyvezetője. A Polygon 17 éve az IBM partnere Magyarországon, és alapítása óta az IBM technológiák forgalmazásával foglalkozik.

A vállalat 2006-ban 4,5 milliárd forint árbevételt ért el, szerver- és PC-rendszerek, adattárolók, hálózati és kábelezési megoldások kialakításában köti partneri szerződés az IBM-hez, amellyel több szoftveralkalmazási és -fejlesztési projektben, szolgáltatásokban alvállalkozóként működik együtt. A vállalatot az IBM 2006-ban az Év üzleti partnere címmel, valamint a CEMAAS (Közép-Európa, Közel-Kelet, Afrika, Ausztria, Svájc) régió legnagyobb IBM iSeries forgalmazója díjjal tűntette ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.