Hirdetés
. Hirdetés

Üzlet, könnyedén és hatékonyan

|

Az V. ELO ECM Szakmai Kongresszuson mutatták be az új ELO 9 ECM termékcsaládot, továbbá a DocXtractor II. modult, az SAP-integráció lehetőségeit, illetve az új iratkezelési rendeletnek való megfelelést is. Aki még nem él az elektronikus dokumentumkezelés előnyeivel, annak most külön akcióval szolgáltak.

Hirdetés

Az üzleti adatok elektronikus formában történő kezelése az ELO-szoftverek segítségével megoldást kínálnak arra, hogy üzleti folyamatok biztonságosabbak, hatékonyabbak, olcsóbbak legyenek. Az ELO ECM (Vállalati tartalom menedzsment) technológia segítségével minden olyan funkció rendelkezésre áll, mellyel a vállalati információk összességét hatékonyan lehet kezelni, ellenőrizni, úgy, hogy mindehhez bármikor hozzáférést biztosít a megfelelő jogosultsággal rendelkezők részére a teljes életciklus alatt.

A legfrissebb fejlesztések és eredmények bemutatásához a hagyományokhoz híven idén is megtartotta az ELO Digital Office Kft. szakmai kongresszusát

 

Horváth Szilvia, a vállalat ügyvezetője nyitotta meg az eseményt, majd Laczkó Kristóf stratégiai igazgatóval közösen bemutatták az új ELO 9 ECM termékcsaládot, a legfrissebb fejlesztéseket és ezek gyakorlati alkalmazási lehetőségeit, előnyeit.

Ezt követően a számlafolyamatok felgyorsítását elősegítő átfogó megoldást, az ELO DocXtractor II. modult Laczkó Kristóf és Bálint András, a Prognax Kft. ügyvezetője mutatták be, majd az ELO egyik ügyfele, a JNT Securitiy Kft. gazdasági igazgatója, Nagy Zsolt számolt be konkrét tapasztalatairól.

A kávészünet után Lázár Péter, az itelligence Hungary Kft. ECM Business Unit menedzsere az ELO-SAP integráció testre szabását részletezte: „Az üzleti logika dizájnere” című előadásában számos konkrét folyamattal ismerkedhettek meg a kongresszus résztvevői. Ezt követően az ELO IK modul megfeleléséről az új iratkezelési [27/2014. (IV.18.) KIM] rendeletnek Dezsényi Csaba, az Ovitas Magyarország Kft. szoftverfejlesztő/tanácsadója tartott bemutatót.

Természetesen, a konferencia azokat is megszólította, akik jelenleg kisebb vagy akár már komoly iratkezelési problémákkal küzdenek, de még csak most ismerték fel az ECM-megoldások szükségességét vállalatuknál. Számukra nyújthat kézzelfogható megoldást az ELOoffice 10 csomag, melyet szintén Laczkó Kristóf ismertetett a jelenlévőkkel.

 

Végül a BROTHER International Hungary Kft. két szakembere, Surányi Ágnes és Varga Csaba rövid portfolió-ismertetés után az elektronikus dokumentumkezeléshez nélkülözhetetlen szkennelési és nyomtatási megoldásokat vázolta a hallgatóság előtt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.