Hirdetés
. Hirdetés

Üzleti intelligencia elvitelre is

|

A Cognos mobilkliens-alkalmazása a hordozható infokommunikációs eszközökön is elérhetővé fogja tenni a fejlett döntéstámogató funkciókat.

Hirdetés

A Cognos 8 Go! Mobile alkalmazás azokat a hozzáférési opciókat egészíti ki, amelyeket a Cognos 8 MR1-es verziójában - aktiválást követően - már most is működő Cognos 8 Go! Office és Search kínál a felhasználónak. A Cognos 8 Go! Office segítségével a Cognos 8-ban készült riportok megjeleníthetők és frissíthetők a Microsoft Excel, PowerPoint és Word alkalmazások ismert kezelőfelületén keresztül. A Cognos 8 Go! Search pedig teljes mértékben kereshetővé teszi a vállalat strukturált és strukturálatlan üzleti adatait és információit, így a felhasználó könnyen és gyorsan megtalálhatja a döntéshozatalhoz szükséges üzleti intelligencia (BI) dokumentumokat.

A most bejelentett Cognos 8 Go! Mobile egyelőre az Észak-Amerikában elterjedt Blackberry eszközökön fut. César Cardorelle, a kanadai szoftvercég vezető tanácsadója azonban a Bécsben megrendezett Cognos Performance 2006 konferencián elmondta, hogy a hordozható BI megoldás még az idén, de legkésőbb a jövő év első felében a Microsoft mobil platformján is elérhető lesz. Ezt 2007 második felében a Nokia és a Symbian operációs rendszerén futó változat követi majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.