Hirdetés
. Hirdetés

Vállalatirányítás a felhőben

|

Az SAP Business One kisvállalati ERP csomagját a hazai piacon a Magyar Telekom kínálja majd szolgáltatásként.

Hirdetés

A felhő alapú vállalatirányítási megoldás bejelentésére a CeBIT 2012 kiállításon került sor Hannoverben. Az SAP Business One OnDemand szolgáltatás a tervek szerint egyszerre 18 országban lesz elérhető az év második felében a szoftvercég partnerein keresztül, havi díja felhasználónként várhatóan 100 euró körül alakul majd. A szolgáltatás az SAP jelenleg is elérhető, szintén felhő alapú Business ByDesign megoldásait fogja kiegészíteni, melyek a középvállalatokat célozzák.

Az SAP Business One OnDemand a vállalatirányítási rendszer teljes funkcionalitását kínálja, amely az értékesítés, a beszerzés, a raktárkezelés és a pénzügy területét egyaránt lefedi. Olyan kisvállalatoknak jelenthet majd egyszerűen bevezethető és tervezhető költségek mellett használható megoldást, amelyek most készülnek átfogó vállalatirányítási rendszer bevezetésére, de a szolgáltatás például a nagyvállalatok távoli telephelyeire is könnyen kiterjeszthetővé teheti az ERP támogatást. Az SAP folyamatos licencopciókat fog kínálni a vállalatirányítási rendszert helyben telepítő, illetve felhőben elérő vállalatoknak, ami még nagyobb rugalmasságot biztosít a Business One alkalmazás igény szerinti használatához.

A kisvállalati ERP rendszer értékesítésében elért eddigi sikerekre építve az SAP Business One OnDemand szolgáltatását is kizárólag partnerein keresztül fogja kínálni, akik helyismeretükkel és iparági tapasztalataikkal is segíthetik a piaci bevezetést. Az SAP olyan fejlesztéseken dolgozik, amelyek lehetővé teszik, hogy a partnerek valóban költséghatékony módon üzemeltethessék ügyfeleik számára a felhő alapú megoldást. A szolgáltatás hosztolásához a partnereknek megfelelő minősítést kell szerezniük az SAP-tól, velük a viszonteladó partnerek is szerződhetnek az SAP Business One OnDemand értékesítésére.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.