Hirdetés
. Hirdetés

Véget érhet a Huawei kálváriája

|

A kereskedelmi miniszter szerint nemsokára megkapják az engedélyt a kínai gyártóval való kereskedéshez az ezt kérő amerikai cégek.

Hirdetés

Hirdetés

Az Egyesült Államok kereskedelmi minisztere, Wilbur Ross azt nyilatkozta a Bloombergnek, hogy rövidesen megkapják az engedélyt a kereskedéshez azok az amerikai cégek, amelyek alkatrészeket kívánnak eladni a Huawei-nek,

Ross szerint nem kevesebb, mint 206 kérelem érkezett be a minisztériumhoz, ami sokkal több mint amennyire előzetesen számítottak, és nagyon hamar meg fog történni a kereskedelmi engedélyek kiadása

Az amerikai kormányzat szerint a Huawei termékei nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, ezeket a vádakat a kínai gyártó újra meg újra cáfolja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.