Hirdetés
. Hirdetés

Vírusmentes lézeres egerek

|

Vírus- és baktériummentesítő bevonattal ellátott, lézeres egereket hozott Közép-Európába a tajvani LEXMA.

Hirdetés

A magyarországi bevezetéssel egy időben az egészséges egerek forgalmazása Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában is elkezdődött. Az ebből az alkalomból rendezett sajtótájékoztatón Nyárády István, a forgalmazó Smart Electronic cégvezetője és Alex Fu, a LEXMA alelnöke hivatalosan is bejelentette, hogy a Smart Electronic Közép-Európa hét országára (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Románia) kiterjedően nyerte el a LEXMA egércsalád forgalmazásának kizárólagos jogát.

lexma.jpg

A Smart Electronic magyar és román partnercégeinek közreműködésével végzett felmérése szerint jelenleg a felhasználók 90 százaléka optikai (vagy a még régebbi, mechanikus) egérrel dolgozik, és csak 10 százaléka alkalmaz lézeres elven működő egeret.

A hivatalos adatok szerint Magyarországon 1,2 millió asztali számítógépet és noteszgépet használnak. A Smart Electronic előzetes értékesítési terveiben a piac 10 százalékának megszerzése szerepel.

A LEXMA különleges tulajdonságokkal felruházott, lézertechnológiát alkalmazó vezetékes és RF (rádiófrekvenciás) pozícionáló eszközei mellett bemutatkoztak a "NanoGuard" jelzésű egerei is, amelyek speciális bevonata azt biztosítja, hogy a felhasználók mentesüljenek a sokat "dédelgetett" egerek által közvetített baktériumoktól vagy vírusoktól.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.