Hirdetés
. Hirdetés

Webcast - vállalat 2.0

|

Az Oracle-felhasználók idei konferenciáján a változások helyett inkább a folytonosságon volt a hangsúly. (x)

Hirdetés

Az idén tizenkettedik alkalommal rendezték meg április 8-11. között az Oracle-felhasználók Magyarországi Egyesületének (Hungarian Oracle User Group - HOUG) konferenciáját a siófoki Hotel Azúrban, amely hagyományosan a magyar informatikai iparág egyik legnagyobb informatikai konferenciája; a négynapos rendezvényre mintegy 430-an regisztráltak. Az előadásokat a HOUG és az Oracle közös felhívása alapján történő jelentkezések alapján választották ki: a konferencián összesen nyolcvankét előadás hangzott el az Oracle, a partnerek, ügyfelek és független szakértők részéről.

A résztvevők többek között az adatbáziskezelés, alkalmazás-fejlesztés, szolgáltatásorientált architektúra (SOA), információbiztonság, web 2.0 témakörökben hallhattak előadásokat. Kiemelt témaként szerepelt még az üzleti intelligencia, ahol például az MKB-Euroleasing Zrt., a Pick Szeged Zrt., a KSH és a Bricostore mutatták be projektjeiket, tapasztalataikat az Oracle üzleti intelligencia eszközeivel kapcsolatban. A HOUG programjában két kiemelt iparági szekcióban külön előadások is folytak, egészségügy és a központi kormányzat témakörben. Itt neves külső szakértők szólaltak fel, többek között Kincses Gyula, az Egészségügyi Minisztérium államtitkára, László Csaba közgazdász, egykori pénzügyminiszter, valamint Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos.

Regis Louis (Oracle):
Oracle Fusion Middleware ť

Major Gábor (Oracle Hungary):
Üzleti Alkalmazások új generációja ť

Radnai Szabolcs (Oracle Hungary):
Az üzleti intelligencia, mint a Fusion Middleware szerves része ť

Sárecz Lajos (Oracle Hungary):
Üzleti adatok életciklusának kezelése ť

Csempesz János (MTA SZTAKI):
Oracle Audit Vault ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.