Hirdetés
. Hirdetés

Windows 7-et, vagy 600 millió dollárt követel a Microsofttól egy férfi!

|

A Windows 10-re történő frissítés óta állítólag használhatatlan a gépe.

Hirdetés

Hirdetés

A kéretlen Windows 10 frissítések még mindig gondot okoznak a Microsoftnak. A legújabb hír az, hogy korábbi Windows 7 felhasználó perrel fenyegeti a céget, ha nem kapja vissza a régi OS-ét.

Frank Dickman azt mondja, hogy Windows 7 rendszere automatikusan frissített a Windows 10-re, de az új operációs rendszerrel az Asus 54L noteszgépe teljesen használhatatlan. 

A férfi most az állítja, hogy bepereli a Microsoftot és személyesen Satya Nadella vezérigazgatót, amennyiben nem tud visszatérni a Windows 7-re.

Dickman egy letölthető OEM változatot akar a Windows 7-ből, és hozzá egy aktiváló kódot. Ha a szoftveróriás harminc napon belül nem teljesíti a kérést, bíróságra megy, és hatszáz millió dolláros kártérítést követel.

Kizárt, hogy a Microsoft ekkora összeget kipengetne bárkinek, de valószínű, hogy megpróbál majd megállapodásra jutni a férfival.  

Korábban már történt hasonló eset: egy kaliforniai nőnek 2016-ban tízezer dolláros kártérítést fizetett a Microsoft, amiért gépe kéretlenül frissült a legfrissebb OS-re.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.