Hirdetés
. Hirdetés

Windows 8 Upgrade már 40 dollártól

|

Még a Windows XP tulajok is ezen összegért szerezhetik be hamarosan az új rendszert.

Hirdetés

Tegnap délután Brandon LeBlanc a Windows Blogon bejelentette, hogy a jelenleg Windows XP, Windows Vista, vagy Windows 7 operációs rendszert nyüstölő felhasználók online letöltés esetén 40 dolláros (~9000 forintos) áron frissíthetnek majd a Windows 8 Pro változatára. A telepítőkészlet egyébiránt DVD-n is megrendelhető lesz, ám ez 15 dollár + postaköltség felárat fog jelenteni.


Az akció hazai elérhetősége sajnos még nem lett hivatalosan megerősítve, ám a bejegyzés szerint világszerte 131 piacon lesz 2013. január 31-ig igénybe vehető a lehetőség, így vélhetően csak a „magyarosított” árszabás az egyetlen kérdés. Megemlítendő, hogy hazánkban a 2012. június 2. és 2013. január 31. közt Windows 7-tel vásárolt eszközök esetén 15 euróért lehet frissíteni a Windows 8-ra, az ezzel kapcsolatos részletek korábbi hírünkben olvashatóak.


A Microsoft újabb lépésével is bizonyítja, hogy mennyire szeretné az új operációs rendszerét minél gyorsabban és hatékonyabban eljuttatni a végfelhasználókhoz, 2009-ben a Windows 7 hasonló frissítési akciója ugyanis nem szimplán drágább volt, de csupán 2 hétig volt tartott. Megemlítendő, hogy a mostani upgrade promóció esetében nincs három számítógépes családi csomag, ám a licencek külön-külön való beszerzése még így is olcsóbb, mint annak idején a Windows 7 Family Pack megvásárlása volt.


A Windows 8 végleges buildje a pletykák szerint július közepén készülhet el; a Microsoft újragondolt kezelőfelülettel felvértezett rendszere ősszel kerülhet kereskedelmi forgalomba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.