Hirdetés
. Hirdetés

www.lendulet.hu: túl az egymillió felhasználón

|

Több mint egymillió látogató kereste fel 2005. április 25-i indulása óta a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium lendület portálját.

Hirdetés

A honlap létrehozásának célja, hogy egy helyen lehessen elérni a i pályázati lehetőségeket, az államilag támogatott hiteleket és az egyéb forrásokat is.
A portál a kis- és középvállalkozások, a lakosság, az önkormányzatok és a civil szféra valamint a költségvetési szervek számára egyaránt kínál forráslehetőségeket.

A www.lendulet.hu portál egyik legnépszerűbb eleme továbbra is a "Forráskereső" program, melynek segítségével az egyes vállalkozók és az önkormányzatok kiválaszthatják fejlesztési céljaikhoz illeszkedő forrástípusokat.

A folyamatos fejlesztés során törekedtek a felhasználóbarát kialakításra, ezért a böngészők rendelkezésére állnak egyéb hasznos információk (számlakitöltő program, szabályozás, pályázatírók jegyzéke, hasznos linkek) és on-line ügyfélszolgálatnak is elküldhetik kérdéseiket.
Az érdeklődő világháló használók konkrét, már támogatási szerződéssel rendelkező projekteket is megismerhetnek, interjúkon keresztül.

Az on-line, webes feldolgozás lehetővé teszi a jövőben is, hogy folyamatosan frissített formában, naprakészen kerüljenek az információk vállalkozókhoz. A portál ismertségének növelése, az év első hónapjaiban induló pályázatokról szóló tájékoztatás érdekében a tárca újraindítja médiakampányát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.