Hirdetés
. Hirdetés

Xbox 360: mégis lesz HD-DVD-s változat

|

A korábbi pletykák, melyeket később megcáfoltak, mégis igaznak látszanak: A Microsoft ez év végén HD-DVD támogatással bővítené új szórakoztató konzolját, az Xbox 360-at.

Hirdetés

A bővítésről és forgalomba kerülésről pontosabb időpont és ár egyelőre nem ismert. A módosítás segítségével a konzoltulajdonosok számára lehetőség nyílik HD filmek megtekintésére. A lépésre egyértelműen a konkurrens Sony PlayStation 3 hasonló tulajdonságai adtak okot. A PS3-ban ugyanis Blu-ray lejátszó lesz található, amely a HD-DVD-nél némileg fejlettebb nagykapacitású tároló formátum.

Az első húsz Blu-ray lemezes film listája már nyilvánosságra is került, ám a legutóbbi információk szerint azok csak a nyár elején kerülhetnek kereskedelmi forgalomba, az első BRD lejátszókkal egy időben. A Microsoft valószínűleg próbál majd úgy időzíteni, hogy a PS3 előtt kínálhassa új szolgáltatását saját készülékéhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.