Hirdetés
. Hirdetés

Xeon E7-támogatás az NEC szervereiben

|

Az NEC Express5800/A1080a szériája akár nyolc Xeon E7 processzort is képes kezelni.

Hirdetés

Az Intel ebben a hónapban bejelentett új Xeon processzorai már az E7-es szériát indították útjára, amelyben már 10 fizikai maggal rendelkező CPU-k is vannak. Nemsokkal a bemutató után az NEC bejelentette, hogy az E7 sorozatba tartozó Xeon processzorok teljes támogatást élveznek a gyártó Express5800/A1080a szerverében.

 

Az NEC gépe egyszerre összesen 8 darab Xeon E7-es processzort képes kezelni. Ehhez maximum 2 TB memória társulhat, maximálisan 12 darab PCI Express x8 és 2 PCI Express x16 férőhellyel. A RAID 0/1/10/50 megoldásokat támogató szerver egyszerre 12 meghajtóval képes megbirkózni, a biztonságról pedig két redundáns 80Plus Gold minősítéssel rendelkező tápegység gondoskodik.

 

Az NEC nem részletezte, hogy a rendszereihez pontosan mely Xeon E7 processzorok lesznek elérhetőek. Az Intel újdonságai a Westmere-EX architektúrára épülnek, 6 és 10 fizikai maggal rendelkeznek (minimum és maximum), az órajelük pedig 1,73 és 2,67 GHz között változik.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.