Hirdetés
. Hirdetés

Üzleti út helyett virtuális találkozó

|

Egyre több szállodaláncban működtetnek bárki által használható Telepresence rendszert a Cisco partnerei.

Hirdetés

Az American Express Business Travel az eXpert (vmX) névre keresztelt virtuális konferencia-megoldásán keresztül teszi elérhetővé üzleti felhasználók számára a Cisco TelePresence nyújtotta előnyöket. A nyilvános
Cisco TelePresence termek és a világszerte egyre szaporodó vállalati tulajdonban lévő rendszerek – a személyes találkozás érzetét keltő kapcsolat révén – alternatívát kínálnak az üzleti utazásoknak.
Átfogó virtuális konferencia-megoldásról lévén szó az eXpert nemcsak a kapcsolathoz szükséges erőforrásokat, technológiát és fizikai helyszíneket biztosítja, hanem olyan tényezők alapján segít az utazóknak eldönteni, hogy virtuálisan vagy személyesen találkozzanak, mint az ár, az utazás időtartama, a találkozó célja vagy a környezetterhelés.

A Cisco TelePresence szolgáltatások kényelmes lehetőséget biztosítanak a vállalatoknak, intézményeknek, utazóknak és távmunkásoknak, hogy kollégáikkal, ügyfeleikkel hatékonyan működhessenek együtt. A Cisco technológiájára építve egyre több szolgáltató kínál már nyilvános TelePresence szolgáltatásokat a világ fontosabb üzleti központjaiban. Ezek közé tartozik a Marriott International szállodalánc, ahol a rendszert az AT&T működteti, a Tata Communications által üzemeltetett termek a Starwood és a Taj Hotels szállodáiban, valamint a szingapúri Rendezvous Hotelben működő terem.



„A virtuális tárgyalások előnyeivel egyre gyakrabban élnek a vállalatok. Ezért hoztuk létre azon helyszínek hálózatát, ahol a cégek utazási és tárgyalási programjaik tervezésekor a virtuális konferenciákkal is számolhatnak" – mondta Lisa Durocher, az American Express Business Travel első alelnöke. „A célunk az, hogy ügyfeleink részére segítséget nyújtsunk a virtuális tárgyalási lehetőségek optimalizálásához, ezzel párhuzamosan pedig a lehető legnagyobb lefedettséget elérve túlmutassunk a cégek saját tulajdonában álló virtuális tárgyalótermek nyújtotta lehetőségeken.”

A nyilvános és zártkörű TelePresence szolgáltatások kombinációja révén az eXpert technológia a virtuális tárgyalási lehetőségek szélesebb körét kínálja. A vmX platform jelenleg offline foglalható, 2011-től pedig várhatóan online foglalásra is mód nyílik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.