Computerworld Café: beszélgetőpartnerünk Zala Mihály

|

Új, videós sorozatunk első epizódjában az EY Magyarország IT- és technológiai tanácsadásért felelős vezetője volt a vendégünk. Zala Mihály olyan témákat is érint, amelyeket ritkán, vagy még soha nem hallhattunk tőle és róla.

Technológiai tanácsadó, ismert kiberbiztonsági szakértő, kódfejtő. Kétgyermekes apa. Tenisz- és focirajongó. 100 kilométert fut minden hónapban, ha esik, ha fúj. Ezeket lehet olvasni Zala Mihály adatlapján, az EY Magyarország weboldalán. Ezek persze rövid bulletpointok formájában jól hangzanak, de mi van emögött? Milyen életút vezetett idáig, hogyan határozza el valaki, hogy biztonsággal, titkosítással szeretne foglalkozni?

Zala Mihály az EY Magyarországnál betöltött pozíciója mellett többek között a Cyber Defence Management Authority (E-biztonsági Intelligencia Központ) ötletgazdája a Nemzeti Biztonsági Felügyeleten belül, de közel egy évtizeden át felelt a Magyar Államkincstár informatikai szakrendszereinek áttekintéséért is miniszteri biztosi pozícióban.

A Computerworld Café egy olyan új, videós sorozat, amely pont ideális az ilyen háttérinformációk megbeszélésére, a pozíció mögött az emberi oldal, a motivációk bemutatására. Első beszélgetőpartnerünk tehát Zala Mihály, a videó itt tekinthető meg.

Mi a Computerworld Café?

A Computerworld Café célja, hogy megismerjük a sikeres cégek mögötti embereket, vezetőket, szakértőket, megértsük, hogy mi volt a motivációjuk, hogy azt a szakmai életutat válassza, amelyben megismertük. Olvasson el további részleteket az új, videós, beszélgetős kezdeményezésünkről!

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.