A Sun az Év Technológiája díjazottjai között

|

A 2006-os év értékelései alapján a Sun Fire X4600 az év „Legjobb Kiszolgálója”, a Sun Fire X4600, pedig az év „Legjobb Nagyteljesítményű Kiszolgálója” díjat kapta.

A Sun Magyarország Kft. bejelentette, hogy az InfoWorld, a 2006-os terméktesztjei alapján, a Sun Fire X4200-at az év „Legjobb Kiszolgálójá”-nak választotta. A tesztelők februárban vették górcső alá a Sun Fire X4200-at, és a maximális 10-ből 8,7 pontra értékelték, ami kiváló eredménynek számít. Az eszköz a file- és webkiszolgáló tesztekben is megállta a helyét, teljesítményben és kezelhetőségben egyaránt verte a mezőnyt, és a Sun távolról történő menedzselési funkciójának beépítése is remekül sikerült. A Sun másik terméke, a Sun Fire X4600 az év „Legjobb Nagyteljesítményű Kiszolgálója” címet nyerte el. Az InfoWorld decemberi ismertetőjében 10-ből 8,9 pontot adott a Sun Fire X4600-nak, ami szintén kitűnő értékelést jelent. A rendszer tesztelője szerint az X4600-as „elképesztően jól kialakított kiszolgáló”. – A Sun hatalmas teljesítményt zsúfolt a Sun Fire X4600-ba: a termék nem kevesebb, mint nyolc kétmagos AMD Opteron processzort és 128 GB RAM-ot tartalmaz. A bőséges számítási és I/O erőforrásoknak köszönhetően ez a kiszolgáló a virtualizáció, a nagy teljesítményű számítások és az adatbázis-alkalmazások számára félelmetes képességű platformként szolgál. A kiszolgáló konstrukciója pedig a legkényesebb igényeket is kielégíti – mondta a tesztelő.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.